Redhead

Efter flera om och men har jag hittat en hårfärg jag skulle vilja ha. Den är very in i vår sommar och även om färgen är lite vågad, så vill jag prova den. It is all about innovation. 

                                                    

whyred in love

Något att satsa på i vår är Whyred. Deras kollektion försöker återskapa en scen från det musikala New York under 80- talet. Inspirationen kommer från David Byrne, vars nördiga look var pop under 1980-talet.  Man finner inslag av bland annat turkost och mörkgrönt . På hemsidan www.whyred.com hittar du mera.

cocktail hour @ Hotel Gustaf


The weekend is upon us again, and it is time to raise our glasses. There's a party in town, and everyone with class is invited. A cocktail theme reigns the party, from 20th century Russia to 1980's Bermuda.  Cheers!

We saved Britney, why not Anna too

Det ryktas om att den legendariska kvinnan Anna Wintour, som finns bakom Miranda Priestly's rollfigur hår fått sparken, och kommer att ersättas av en yngre person att ta över American Vogue. Allt detta ger en väldigt déja vu- upplevelse från filmen, och vi får väl vänta oss att Anna sitter på tronen en stund till i alla fall.

bongad

ursäkta min :(


vår

Snart är det vår igen och det betyder nya vindar och nya plagg. Jag må säga att jag är lite förvånad över Acne's vårkläder, mycke bättre än förut, eller så är det kanske bara så att den bara är mera i min smak. Acne är ett märke som regerar här i Sverige, så därför så köper jag inte så mycket från deras kollektioner, men i vår kanske jag hittar mig något. Jag kikade in på Hope's hemsida och bestämde mig för att köpa en kavaj som jag har tittat på en längre stund. -50% och allt.
Jag hittade även ett par byxor från Acne, surprise surprise som jag tänkte köpa inför våren ... 


Copenhagen fashion week


Varje år samlas tusentals människor för att skåda ett gemensamt intresse, mode. Nu bär det av igen. Jag bokade idag en tripp till Köpenhamns Modeveckor. Det skall bli jätteintressant. This is what you study for!


12 months go by ; hello hello hello

Jaa-a, så står man här igen! 12 månader har gått, och ändå känns det som om man inte har åstadkommit något. I och för sig har jag det. Jag tog studenten 2008, vilket kanske var my biggest achievement ever. Men år 2009 ...
 Jag har mina föraningar att detta år kommer bli ett år när inget hände.. det är väl bara att vänta och se.


Matias

RSS 2.0