saturday night fever


Nu är de mina! Åkte in till Göteborg igår med Greta och Hanna för att shoppa och hittade skorna jag letat efter , kosta får vad kosta vill , eller hur går den? :D Kan inte vänta tills det blir kallt och ruskigt :) Bara vinterjackan som fattas! 
Idag skall jag läsa lite mer företagsekonomi, men nu ska jag ner på stan för att uträtta lite ärenden. Tänkte ta en liten titt om jag skulle hitta någon kul vinterjacka från någon second hand affär eller kanske myrorna :) Annars blir de Götet nästa vecka, eller kanske stockholm :) 
Matias

Absolutely fabulous

Möttes av en glad överraskning idag när ett paket låg i min brevlåda, det var säsong 1 av absolutely fabulous :) hysteriskt värre!
Gick till Friskis&Svettis imorse, och skola på eftermiddan. Företagsekonomin forsätter 8-) ... Imorgon blir det kanske Götet! Då blir det vinterskor! Har sett på ett par från Filippa K, men får se vad jag hittar :)


Singing in the rain

Kan ej tro regnet i denhär staden, bah! Minst sagt lite växling från Finlands soligaste till Sveriges regnigaste .Drog mig till biblioteket i morse, stannade i ca. 1 timma och bestämde sen att det är inte stället för mig. Så de blev hemma i stället. Sen släpade Greta med mig till fotostudion vid Konstmuséet :) 1 vecka tills mina päron kommer och hälsar på. kul! <:o) Nu måste jag läsa minst 5 sidor av min företagsekonomi och sen blir de Into the wild tror jag . 
Hittade ett par byxor som jag skall införskaffa när jag åker till Göteborg :))

BON

Efter trendseminariet och bon-inslaget från stockholm fashionweek på teve så är jag nu övertygad att jag älskar fifth avenue shoe repair. Nu är enda problemet tjockleken på min plånbok, vilket inte är något att skryta med. Lär söka arbete any day now, ifall jag vill garantera mitt liv på denna jord.

lee & astrid olsson

Velour

Heissan!

Idag var jag på trendseminarium, som hölls av Sveriges moderåd. Väldigt lärorikt. Nu har jag en aning om vad som är mode hösten/vintern 09/10 :)
Efter seminariet var jag och fikade med Hanna vid café Viskan,mys. Sen gick jag på stan och hittade 2 tröjor :) surprise!
Nu se lite tv och sen sova! Godnatt

fifth avenue shoe repair

Halli hallo

Idag har jag varit i skolan, pluggat här hemma och sett film med Greta och Hanna :) Nu sitter jag i min lya och funderar vad jag ska ha på mig imorgon. Jag var och shoppade med fabulösa Cajsa igår här i Borås! Hittade en fifth avenue shoe repair tee (bilden),som jag älskar, en 22 vintage tee från cheap monday, en zebra tee från vailent och en skarf från cheap monday ! Imorgon blir de att köpa telefon, plugga och finsittning . kewl! Godnatt


RSS 2.0